تاثیر لباس فرم در افزایش فروش
چرا پوشیدن لباس کار مناسب مهم است؟
در اجرای هر کار درستی نیاز است تا تعهد و یکپارچگی کار نمایان شود که یکی از آنها انتخاب لباس فرم و لباس کار برای کارمندان می باشد .با این کار میتوان یکپارچگی سازمان خود را در ذهن مشتریان بازتاب دهید. اصطلاحا با این کار حرفه ای تر به نظر خواهید رسید, در ضمن لباس فرمی که اعضای یک مجموعه به تن می کنند، بهترین و راحت ترین روش برای مرتب جلوه دادن ظاهر کسب و کارتان است و در ثانی تشخیص و شناسایی کارکنان نیز راحت تر خواهد بود.
لباس فرم به مجموعه ای از لباس های استاندرد گفته می شود که توسط اعضای یک سازمان پوشیده می شود به هنگام فعالیت پوشیده می شود. یکسان و یکنواخت بودن از مشخصه های لباس فرم به شمار می رود. پوشیدن لباس فرم در یک سازمان می تواند باعث بوجود آمدن یک احساس مشترک بین افراد آن سازمان بشود. لباس فرم رستوران ها ، لباس فرم برای آژانس های هواپیمایی ،لباس بیمارستانی ، پلیس و نیرو های مسلح ، ادارات دولتی از جمله این سازمان ها به شمار می روند.
پوشش برخی مشاغل مانند پلیس ، نیروهای مسلح ، آتش نشان ها و… کمک می کند بتوانند در جمعیت کاملاً مشخص باشند و برای خدمت رسانی راحت تر عمل کنند. پوشش این نوع مشاغل نه تنها باعث احساس غرور خودشان می شود ، بلکه باعث می شود که مردم هم به آنها احساس خوب و مثبتی داشته باشند.
گروه دیگر مشاغل مانند بیمارستان ها و رستوران ها هستند که پوشش یکدست دارند و حتماً باید از یک مقررات و کد خاص پیروی کنند.
در این مقاله 5 علت مهم برای اهمیت پوشیدن لباس فرم خواهیم آورد:
1-تقاضای سازمان
در برخی از حرفه ها مشتری مداری حرف اول را میزند. از جمله این مشاغل می توان به فروشگاه ها ، رستوران ها و بیمارستان ها نام برد. صاحبان چنین مراکزی همواره می خواهند که نیروی کارشان متحد تر و مشتاق تر در سرویس دهی به مشتری به نظر برسد. به همین جهت نقش و اهمیت لباس فرم احساس می شود. هنگامی که نیروی کار لباس مرتبط و دلپذیرتری را از نظر مشتری پوشیده باشد ، آنها با اطمینان بیشتری به کارکنان نزدیک می شوند.
2-لباس فرم در قالب احساس قدرت
در برخی از سازمان ها دریافت و پوشیدن یونیفرم می تواند با نوعی از احساس افتخار و قدرت همراه باشد. به عنوان مثال می توان به نیروی انتظامی و پلیس اشاره کرد که هر رده لباس فرم مخصوص به خود را دارند و با ارتقا مقام لباسشان نیز تغییر می کند.
3-احساس تعلق
لباس کار هر شغلی در صورتی که به درستی و مناسب با آن حرفه طراحی و تولید شده باشد ، می تواند منجر به احساس تعلق کارکنان به آن شغل و محیط کارشان شود. این امر در نهایت می تواند افزایش بازدهی کاری افراد را نتیجه داشته باشد.
4-احساس برابری
: پوشیدن لباس فرم باعث می شود که تمامی کارکنان از نظر ظاهری در یک سطح قرار بگیرند. بنابراین اینکه هرکدام از آنها در کدام طبقه اجتماعی هستند ، به هنگام کار به چشم نخواهد آمد .
5-رشد متقابل فردی
افرادی که از یونیفرم استفاده می کنند ، بیشتر مراقب همکاران خود هستند. آنها نه تنها به رشد خود بلکه به رشد همکارانشان نیز اهمیت می دهند. به همین علت است که پوشش فرم باعث ایجاد صفاتی می شود که بسیار حیاتی برای شخص چه در قالب یک فرد در سازمان و چه در قالب یک کل است.
به خاطر داشته باشید که وقتی آراستگی فروشنده حفظ می شود مشتری احساس راحتی بیشتری می کند و این راحتی اثر بسیار زیادی در فروش دارد پس در نتیجه با لباس فرم برای مجموعه میتوان به سوددهی بیشتر مجموعه کمک کرد.
شرکت طراحی لباس فرم و لباس کار بن بیگی افتخار همکاری با فروشگاه های زنجیره ای ، رستورانها ،کافی شاپ ها ،بیمارستان ها و کلینیک ها و… را دارا است.
رستورانها ،کافی شاپ ها ،بیمارستان ها و کلینیک ها و… را دارا است