لباس مناسب محیط کار برای خانم‌ها و آقایان

لباس مناسب محیط کار

لباس مناسب محیط کار یکی از ملزوماتی است که انتخاب صحیح آن در عین حال که جلوه خوب و حرفه‌ای به شما می‌بخشد، اعتمادبه‌نفس شما را نیز در محل کار بیشتر می‌کند.

قطعا نوع پوشش شما در محیط کار با استایل روزمره و مجلسی تفاوت دارد. شما نمی‌توانید از لباس‌های پر زرق‌وبرق یا بدن‌نما که جنبه اداری ندارند، برای محیط کار خود استفاده کنید؛ بلکه باید از درس کد (Dress code) متناسب با موقعیت کاری خود پیروی کنید.

با توجه به اهمیت این موضوع، ما در ادامه این مقاله قصد داریم راهنمای جامعی از لباس کار مناسب برای خانم‌ها و آقایان ارائه کنیم.

لباس مناسب محیط کار برای خانم‌ها

همان‌طور که می‌دانید هر مکان و موقعیتی، درس کد یا کد پوشش مختص به خود را دارد. این یعنی شما نمی‌توانید به عنوان مثال از پوششی که برای مجالس میهمانی استفاده می‌کنید، از همان لباس برای محیط کار خود استفاده کنید. این امر در خصوص انتخاب لباس اداری مناسب برای خانم‌ها نیز صدق می‌کند و بر روی موفقیت‌های شغلی آن‌ها تأثیر می‌گذارد.

در راستای این مسئله، در ادامه، انواع لباس مناسب محل کار برای خانم ها را به تفکیک محیط‌های کاری بررسی می‌کنیم.

لباس مناسب محیط کار برای خانم‌ها

1. محیط کار رسمی

لباس مناسب محیط کار رسمی برای خانم‌ها، همان لباس فرم اداری شامل مانتو اداری به همراه مقنعه است که باعث می‌شود ظاهر شما کاملا حرفه‌ای و مرتب به نظر برسد. مانتو و شلوارهای تیره‌تر در رنگ‌های مشکی، سرمه‌ای و طوسی که کمی بلند و آزاد هستند به همراه مقنعه‌های همان طیف رنگی اغلب رسمی‌ترند. برخی از مدیران شرکت‌ها نیز ممکن است یک نوع لباس فرم محیط کار را برای شما در نظر بگیرند که ملزم به پوشیدن آن هستید.

به طور کلی، شما از این نوع پوشش می‌توانید در جلسات کاری، مصاحبه‌های شرکتی یا رویدادهای اداری رسمی استفاده کنید. پوشیدن این لباس‌ها به همراه اکسسوری‌هایی مانند ساعت ظریف، جوراب تیره (ساق بلند یا ساق کوتاه) و همچنین کفش کالج یا پاشنه‌دار (کوتاه یا نیمه بلند) بسیار توصیه می‌شود.

از طرف دیگر، کفش‌های صندل، کتونی اسپرت و شلوارهای جین یا تنگ برای این گونه محیط‌های رسمی گزینه مناسبی نیستند.

لباس کار برای خانم‌ها

2. محیط کار نیمه رسمی

در محل کار نیمه رسمی نسبت به محیط رسمی با گزینه‌های بیشتری در انتخاب لباس محیط کار روبرو هستید. با این حال باید سعی کنید در این محیط‌ها نیز از استایل مناسب فضای اداری مطابق با فرهنگ سازمانی شرکت استفاده کنید.

به طور کلی، شما در این محیط‌ها می‌توانید از ست کت و شلوار رسمی یا مانتو و شلوار در رنگ‌های تیره، آبی یا سبز استفاده کنید. همچنین، می‌توانید از شلوار جین، مقنعه روشن یا حتی در برخی موارد با ترجیح مدیریت از شال یا روسری تیره نیز استفاده کنید.

3. محیط کار غیر رسمی

در محیط کاری غیر رسمی، معمولا آزادی عمل بیشتری در انتخاب لباس محیط کار و استایل اداری وجود دارد. در این محیط‌ها به دلیل این که مدیریت مجموعه اهمیتی به نوع پوشش کارمندان خود نمی‌دهد؛ شما می‌توانید از هر نوع پوشش راحتی یا اسپرت و طرح دار شامل مانتو، شلوار جین یا پارچه‌ای، مقنعه یا حتی شال و روسری با طیف‌های رنگی شاد استفاده کنید.

با این حال، اگر در یک محیط غیر رسمی کار می‌کنید و در انتخاب نوع پوشش خود آزاد هستید؛ بهتر است از لباس‌های جذب و بدن‌نما یا خیلی طرح دار با رنگ‌های جیغ و همچنین شلوار لگ که با عرف لباس محیط کار و آراستگی فردی در تضادند، استفاده نکنید.

لباس مناسب محیط کار برای آقایان

آقایان نیز در انتخاب لباس محیط کار برای خود باید از اصول و قوانینی پیروی کنند. نوع پوشش شما نشان دهنده این است که برای خود و دیگران احترام قائلید و کارتان را جدی می‌گیرید.

در ادامه، به بررسی لباس مناسب محیط کار برای آقایان می‌پردازیم.

1. محیط کار رسمی

در محیط کار رسمی، رعایت قواعد پوشش رسمی برای آقایان نیز الزامی است. این پوشش بسته به ترجیحات مدیر شرکت می‌تواند شامل یک لباس فرم محیط کار مانند کت و شلوار مردانه و پیراهن باشد. معمولا در محیط‌های رسمی توصیه می‌شود از کت و شلوار مشکی، سورمه‌ای، طوسی یا قهوه‌ای به همراه پیراهن سفید یا کرم و کفش متناسب با رنگ کت و شلوار خود استفاده کنید.

با این حال، در برخی از شرکت‌ها، کارمندان موظف به پوشیدن کت و شلوار نیستند و می‌توانند از یک پیراهن و شلوار رسمی و اتو کشیده استفاده کنند. اکسسوری‌هایی مانند کراوات نیز اختیاری هستند و معمولا کمتر در ایران مورد استفاده قرار می‌گیرند.

لباس محیط کار برای آقایان

2. محیط کار نیمه رسمی

در محیط‌های نیمه رسمی معمولا از لباس فرم استفاده نمی‌شود. در این فضاها شما می‌توانید از لباس مناسب محیط کار نیمه رسمی مانند پیراهن و شلوار پارچه‌ای استفاده کنید. شما همچنین می‌توانید از کت تک اسپرت نیز برای جذاب شدن تیپ کاری مردانه خود استفاده کنید. این کت‌ها در عین حال که خوش دوخت و خوش پوش هستند، ظاهر شما را بسیار شیک نشان می‌دهند.

لباس مناسب محیط کار برای آقایان

3. محیط کار غیر رسمی

در محیط‌های غیر رسمی، نوع لباس مناسب محیط کار چندان اهمیتی ندارد. شما در این محیط‌ها در انتخاب نوع پوشش خود از لباس‌های کژوال، راحتی و کلاسیک گرفته تا تیپ اسپرت آزاد هستید. همچنین می‌توانید از شلوارهای کتان یا جین و تیشرت‌های آستین کوتاه در طیف رنگی دلخواه نیز در این محیط‌ها استفاده کنید.

با وجود این آزادی عمل در نوع پوشش محیط‌های غیر رسمی، سعی کنید از پیراهن‌های جذب و بدن‌نما، شلوارهای فاق کوتاه و قد کوتاه یا زاپ دار استفاده نکنید. به طور کلی، پوشیدن لباس‌های تنگ و چسبان برای محیط‌های کاری که قرار است ساعات زیادی را در آن بگذرانید؛ علاوه بر غیر حرفه‌ای نشان دادن ظاهر شما، باعث تعریق زیاد بدن نیز می‌شوند.

جمع‌بندی

ما در این مقاله سعی کردیم به بررسی انواع لباس محیط کار رسمی، نیمه رسمی و غیر رسمی برای شما خانم‌ها و آقایان بپردازیم. داشتن ظاهر مناسب در محل کار بسیار اهمیت دارد. به طوری که نوع پوشش حرفه‌ای شما می‌تواند منزلت و جایگاه شما را در نگاه رئیس و همکارانتان حفظ کند.

بنابراین، سعی کنید در انتخاب استایل اداری خود، نکات این مقاله و همچنین قواعد پوششی شرکت خود را مد نظر قرار دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فرم درخواست تماس با من

راهنمای فرم

⚫ این فرم جهت درخواست شما از کارشناسان ما برای برقراری تماس می باشد

⚫ در اولین روز کاری و در ساعت اداری منتظر تماس ما باشید

⚫ فیلد های دارای * الزامی می باشند

 

با کارشناسان ما در واتساپ ارتباط برقرار کنید
//
واحد فرم اداری
آنلاین
//
واحد لباس کار
آنلاین
//
واحد بیمارستانی و رستورانی
آنلاین
//
واحد کیف و کفش چرم
آنلاین
//
پشتیبانی
آنلاین